Hold jeres bryllup på Skive Lufthavn
Fejre den store dag i Terminalen på Skive Lufthavn. Her har du de perfekte rammer til bryllupsfesten
Hold jeres bryllup på Skive Lufthavn
Fejre den store dag i Terminalen på Skive Lufthavn. Her har du de perfekte rammer til bryllupsfesten
Hold jeres bryllup på Skive Lufthavn
Fejre den store dag i Terminalen på Skive Lufthavn. Her har du de perfekte rammer til bryllupsfesten
Previous slide
Next slide

Fejre den store dag i Terminalen på Skive Lufthavn

I Terminalen på Skive Lufthavn får I helt særlige rammer til jeres bryllup. Vi tilbyder en anderledes lokation med et helt særligt lysindfald, som giver en helt unik stemning for jeres gæster.

Vores terminalbygning har en smuk udsigt over den aktive landingsbane, som ligger placeret midt i det grønne Vinkel, nær Skive. Vi tilbyder jer og jeres gæster en unik mulighed for at kombinere jeres fest med en flyvetur over Skives smukke natur.

Bryllupspakken

Vores standard bryllupspakke inkluderer:

Reception:
3 x snacks
Velkomstdrink

Fest:
3 retters menu
Øl, vand og vin ad libitum (i 8 timer)
Kaffe/the og isvand
Natmad

Prisen inkluderer lokaleleje, service, borddækning, pynt, blomster, serveringspersonale samt rengøring. Alle priser er gældende ved min. 40 personer.

Ved flere end 50 personer til reception, skal denne afholdes i én af vores hangarer. Der afregnes lokaleleje for dette.

Menuforslag

Foretter

Røget torsk og terrine af hummer, anrettet med sprøde ærteskud ​med ristet-saltet mandler og kørvel pesto

Ristet laks anrettet på sauteret porre og æbler, hertil små urter og citrus beurreblanc sauce

Koriander gravad oksefilet anrettet med sprød fennikel og blåbær – hertil mild senneps creme og skovsyre. Friskbagt brød samt oliven tapanade og smør

Hovedretter

Lammekrone og skank serveret på smørstegte portobello og pære, anrettet med pastinak pure samt grov kartoffel duchess og calvadossauce

Helstegt kalvemørbrad og rilette af hale serveret på saute af spæde løg, hertil svampe timbale, Pommes Anna og kraftig trøffelsauce

Rosastegt kalvefilet serveret med smør stegte bønner, anrettet med dampede forårsløg, hertil tomat glaseret kartoffel kage og sky sauce

Desserter

Cremebrulée, chokoladekage og frisk hindbær sorbet.

Hindbær dobbelt creme parfait is med pistacieflager og karamelkage, skÿr mousse og chokolade ganache

Chokolade fondant serveret med engelsk vanilje creme tilsmagt portvin – hertil figne-is creme